ما تمام این کمبودها را کنار میگذاریم و در این دو مقاله، چند راهکار و مثال ساده را بررسی میکنیم چرا که با وجود متدهای مدرنی که این روزها بسیار پرکاربرد شده اند، ساخت اپی که به طراحی آن زیاد توجهی نشده باشد، واقعا یک عیب محسوب میشود.
مقدمه این روزها، اپها از دو بخش اصلی تشکیل میشوند :
1. کدنویسی
2. طراحی (به زبان ساده، همان ظاهری که ما به عنوان یک کاربر ساده با اپلیکیشن کار میکنیم). همانطور که به خوبی هم آگاه هستید، آموزش برنامه نویسی یک اپ، چیزی نیست که بتوان با چند مقاله و کلمه آموزشش داد و نیاز به تمرین و پشتکار هر فرد دارد بههمین خاطر ما بحثهای کدنویسی را کاملا به خودتان واگذار میکنیم و به طراحی اپها میپردازیم. چرا که کدنویسی را بههرطریقی هم که شده میتوان آموخت اما بحثهایی همچون زیبا شناسی، سادهسازی و استفاده از روشهای جدید طراحی در ساخت و توسعه اپها بسیار مورد کم لطفی قرار گرفتهاند.
لوازم مورد نیاز برای طراحی یک اپ جدا از نرمافزارهایی همچون فتوشاپ، من داشتن دو چیز را بسیار توصیه میکنم : یک دفترچه و مداد همیشه به همراه داشته باشید! اما چرا از این همه وسیله من این دو مورد را پیشنهاد میکنم؟
جواب فقط و فقط به حافظه ما مربوط است چرا که همه ما در طول روز با موجی از ایدهها روبرو میشویم و هرثانیه ممکن است که یک ایده به ذهنمان بیاید اما به خاطر دست کم گرفتن ایده و گذاشتنش برای یک وقت دیگر، ایدهای شاید بسیار ارزشمند را به دست فراموسی بسپاریم!
جدا از بخش نوشتن و توصیف ایدهی اپ، بخش اسکچکشی و طراحی هم مطرح است که این روزها در بین طراحان اپ، از اهمیت ویژهای برخوردار است. برای مثال، فرض کنید که یک اپ به ذهنتان میآید و همان لحظه دفتر خود را برمیدارید و شروع به طراحی رابط کاربری، آیکون و موارد دیگر این اپ میکنید، و این کار جدا از اینکه در ساخت اپ بسیار به کمکتان میآید بلکه به یکی از بهترین وقتگذرانی ها برای تقویت طراحی و توسعه قدرت تجسم هم تبدیل میشود و بعد از مدتی که شروع به طراحی اپ روی دفتر میکنید، متوجه میشوید که از یک ایده ساده به پروژهای رسیدید که حتی میتواند برایتان پول ساز هم باشد.
به یاد داشته باشید که هیچکس طراح به خصوص طراح اپ به دنیا نیامده است و اگر اپهایی را میبینید که طراحیشان با جشمهای شما بازی میکنند، بدانید که همین طراحیها هم از همان اسکچهای ساده اما با پشتکار بسیار توسعه داده شدهاند
- اگر تبلتی مثل آپید، گلکسی نوت و سرفس دارید و یا حتی اگر تبلت دیگری دارید، با نصب اپهای طراحی گجتتان را به وسیلهای همیشه همراه برای جمعآوری ایدههایتان تبدیل کنید و اگر میتوانید حتما یک قلم حرفهای تهیه کنید.
- در بازار، دفترها و دفترچههای متفاوتی یافت میشوند، خطدار، سفید، سیاه و حتی کاغذهایی با اندازه صفحه نمایش گجت و به صورت مشبک هم یافت میشوند؛ برای بهتر کردن طراحیتان از اینها به هیچ وجه غافل نشوید.
- نوع قلم آنچنان مهم نیست اما قلمهایی به اسم راپید وجود دارند که اگر بتوانید یکی از مارکهای شناخته شدهاش را تهیه کنید، کارتان چند برابر ساده تر میشود.
- اپلیکیشنهای نوت برداری، ایده گرفتن، به اشتراکگذاری و اسکن را به هیچوجه فراموش نکنید.
نکته: به یاد داشته باشید که هیچکس طراح به خصوص طراح اپ به دنیا نیامده است و اگر اپهایی را میبینید که طراحیشان با جشمهای شما بازی میکنند، بدانید که همین طراحیها هم از همان اسکچهای ساده اما با پشتکار بسیار توسعه داده شدهاند. پس پشتکار، تمرین و جدی گرفتن ایدههایتان را در اولویت قرار دهید و تاجایی که میتوانید هرنوع طرحی را بهروی کاغذ بیاورید چرا که بسیاری از اپهای مطرح امروزی، جدا از تمام کدها و طراحی زیبایشان، نیاز کاربران را هدف گرفته
اند.
منبع: یک پزشک
برای بهره مندی از مزایای اپلیکیشن، ویژه کسب و کارتان کلیک نمایید.